Home

[23/04/2016]

SEIZOEN 15 - 16

Vrijdag 22 april werd het seizoen afgesloten met een gezellig samenzijn. Afscheid nemende bestuursleden, trainers, spelers en medewerkers werden bedankt voor bewezen diensten. Speler van het jaar werd Korneel Declercq. Ook prijsschutter Maxime werd gehuldigd. Maxime werd uiteindelijk topschutter in 3de Provinciale A met 26 doelpunten. De Fanion behaalde 45 punten maar de beoogde eindronde werd niet gehaald. Nederlagen tegen de laatste drie ploegen in het klassement zorgden daarvoor. ( Vooral de nederlaag in Voormezele viel op aangezien het hun enige overwinning van het seizoen werd. )  De beloften werden kampioen en behaalden een ongelofelijke 70 op 75. ( slechts 1 nederlaag over het ganse seizoen ). De U17 behaalden ook de titel. Al bij al werd het dan toch nog een geslaagd seizoen !


[20/04/2016]

U 17 KAMPIOEN !

De U17 wonnen thuis tegen Club Roeselare. Door deze overwinning kunnen ze niet meer bijgebeend worden. Voor een groot aantal toeschouwers kwamen onze U17 tweemaal op achterstand. Eendracht vocht telkens terug en won uiteindelijk verdiend met 3-2. Deze titel werd achteraf serieus gevierd. Proficiat aan het hele team !


[17/04/2016]

U 17 op titelkoers !

De U17 wonnen tegen leider Oostnieuwkerke met 1-0. Als ze woensdag hun inhaalwedstrijd tegen Club Roeselare kunnen winnen zijn ze kampioen. Met nog één wedstrijd te gaan komen ze dan vier punten voor op de eerste achtervolger. Supporters op post !


[16/04/2016]

BELOFTEN BEHALEN EEN UITZONDERLIJKE 70 op 75 !!!

De beloften speelden een heel volwassen wedstrijd. WS Lauwe lag er op gebrand om Eendracht een tweede nederlaag aan te smeren. Maar een sterke Bartel Debrabandere zorgde met zijn verdediging voor een sterke prestatie. Eendracht won deze laatste wedstrijd van het seizoen met 0-1 dankzij een doelpunt van Vincent Kerkhof na een prachtige persoonlijke actie van Jelle Desender. Zo totaliseren onze beloften een ongelooflijke 70 op 75 punten in de bijzondere reeks van de beloften. Proficiat  aan trainer Patrick Rogge en afgevaardigden Danny Casteleyn en Ludwig Azou !


[12/03/2016]

BELOFTEN VOOR HET TWEEDE JAAR OP RIJ KAMPIOEN !

De beloften wonnen voor een zeer talrijk opgekomen publiek met 3-0 van FC Lendelede en kroonden zich aldus tot kampioen. Scoorden : Verduyn Boaz, Adepoju Fashansi en Mistiaen Sam. Onze beloften namen aldus een sportieve revanche voor de enige nederlaag tot nu toe. De titel werd serieus gevierd in de kantine en het lokaal "de Neerplatse" tot in de kleine uurtjes. Proficiat aan allen die hebben meegewerkt bij het behalen van deze titel !


Toont resultaten 1 tot 5 van 286
Eendracht maakt macht!